Κωτσόβολος: Προσφορές για μαθητές & φοιτητές, με μοναδικά προνόμια

Back to school με τον Κωτσόβολο

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά! Οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν τον απαραίτητο εξελιγμένο εξοπλισμό. Και οι αγορές από τον Κωτσόβολο προσφέρουν επιπλέον παροχές για τη φθινοπωρινή εκκίνηση, τόσο για τους μικρούς μαθητές όσο και για τους φοιτητές.

Για τους μικρούς μας φίλους

«Mαμά και μπαμπά μεγάλωσα, θέλω laptop» λένε οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας που ετοιμάζονται για το σχολείο και ο Κωτσόβολος βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών και των γονιών τους με μία μοναδική προσφορά. Με κάθε αγορά laptops, desktops, εκτυπωτές, περιφερειακές συσκευές υπολογιστών, μελάνια, toner και χαρτί εκτύπωσης, καρέκλες γραφείου και γραφεία, ο Κωτσόβολος προσφέρει τα σχολικά τους είδη και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα, με αγορές των παραπάνω ειδών από τα καταστήματα Κωτσόβολος, άνω των €299, προσφέρεται δωροεπιταγή αξίας €30 για αγορές στα MaxStores. Η ενέργεια ισχύει από 20/08/2020 έως 20/9/2020. Η χρήση των δωροεπιταγών γίνεται σε όλα τα καταστήματα Max Stores, το ηλεκτρονικό κατάστημα maxstores.gr και το κέντρο τηλεφωνικών παραγγελιών (2102832954) έως τις 31/10/2020. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιούν αγορές €89 και άνω από τα καταστήματα MAX Stores μέχρι τις 10/09/2020 θα λαμβάνουν δωροεπιταγή αξίας €20 για αγορές άνω των €49 στα καταστήματα Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) με δυνατότητα αξιοποίησης έως τις 31/10/2020.

Εκτός από μία μεγάλη γκάμα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και προϊόντα τεχνολογίας για όλα τα γούστα, μπορεί κανείς να βρει γραφεία και καρέκλες γραφείου σε πλούσια σχέδια και χρώματα, τόσο για τις ανάγκες του διαβάσματος, όσο και για τις ξέγνοιαστες στιγμές του gaming.

Τα παιδιά μεγάλωσαν και οι ανάγκες τους απαιτούν όλο και περισσότερα. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos,gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school.

Για τους φοιτητές

«Πάμε μπροστά στα χρόνια τα φοιτητικά» με δώρα από τον Κωτσόβολο

Τα φοιτητικά χρόνια μένουν ανεξίτηλα στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων και ο Κωτσόβολος φιλοδοξεί να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε αυτό το νέο ξεκίνημα. “Nomorebacktoschool” λέει στους νέους φοιτητές με ελκυστικά φοιτητικά πακέτα για τον εξοπλισμό του σπιτιού, του γραφείου, προσφέροντας δωροεπιταγές για την επόμενη αγορά τους.

Τα φοιτητικά πακέτα προϊόντων περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και εξοπλισμό γραφείου, σε μία μεγάλη γκάμα, ώστε ο καθένας να βρει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του. Οι αγορές για το φοιτητικό σπίτι συνδέονται με δωροεπιταγές έως και €100 για επόμενη αγορά. Συγκεκριμένα, για αγορές φοιτητικών πακέτων αξίας από €500 έως €800, οι φοιτητές θα λαμβάνουν δωροεπιταγή αξίας €50, ενώ για αγορές αξίας €800 και άνω, οι φοιτητές θα λαμβάνουν δωροεπιταγή αξίας €100 για χρήση στα καταστήματα Κωτσόβολος. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος, του kotsovolos.gr και τηλεφωνικών παραγγελιών έως τις 20/09/2020, ενώ οι δωροεπιταγές έχουν ισχύ ως τις 31/10/2020. Επίσης, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν περεταίρω εγγύηση στα προϊόντα τους, καθώς για αυτήν την περίοδο ισχύει όφελος 30% σε όλα τα 5ετή συμβόλαια εγγύησης συσκευών Total Support για τις συσκευές των φοιτητικών πακέτων. Παράλληλα, μπορούν να αποκτήσουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε συνδέσεις, εγκαταστάσεις και επιδείξεις συσκευών. Τέλος, με την υπηρεσία «Ασφάλεια Περιεχομένου Σπιτιού» μπορούν να ασφαλίσουν το περιεχόμενο του σπιτιού τους για να μην ανησυχούν για τίποτα.

«Πάμε μπροστά στα χρόνια τα φοιτητικά» με δώρα από τον Κωτσόβολο και για αυτό το νέο ξεκίνημα. Για περισσότερες λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων να βρουν ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kotsovolos.gr/pages/students