ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ SANI FESTIVAL

Δίνουμε πάντα το παρών στα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα και φέτος είμαστε χορηγοί στο “Sani Festival”, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας, που ξεκίνησε την Κυριακή 10 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022.

Το Sani Festival, μια διοργάνωση-θεσμός για τη μουσική στην Ελλάδα, επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι στο Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια ιστορίας του μουσικού φεστιβάλ, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά μέσω μιας κοινής αγάπης για τη μουσική.

Η εταιρεία μας, θέλοντας να ενισχύσει τον πολιτιστικό αυτό θεσμό και να δώσει τον ρυθμό για μία Καλύτερη Ζωή, στηρίζει έμπρακτα ως χορηγός το φετινό Sani Festival, τιμώντας μια μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Ζωντανοί θρύλοι και νέοι δημιουργοί από όλον τον κόσμο, όπως Chucho Valdés & Paquito D’Rivera, Jack Savoretti, Bob Geldof και άλλοι θα συναντηθούν για μία ακόμη χρονιά στο Λόφο της Σάνης, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του φεστιβάλ και θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε μια φεστιβαλική ιστορία 30 χρόνων.

Κωτσόβολος, στον ρυθμό μίας Καλύτερης Ζωής!

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Sani Festival ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://sani-resort.com/gr/%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB/sani-festival#cta