ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ WOLT & ΤΗΝ INSTASHOP

Γινόμαστε ο 1ος retailer που μπαίνει στο marketplace των δύο εφαρμογών, εξασφαλίζοντας αμεσότερη εξυπηρέτηση

Η εταιρεία μας ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Wolt και την InstaShop και καινοτομεί για ακόμα μία φορά με την είσοδο των προϊόντων της στα instant delivery applications, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία, όπου η ευκολία και η ταχύτητα πρωταγωνιστούν.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των καταναλωτών για ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου, πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά τη λιανική αγορά και διευρύνουμε τις επιλογές αγορών των πελατών της, μέσω της προσθήκης δύο νέων καναλιών διανομής των προϊόντων μας.

Η Wolt, η εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι και παρουσία σε 23 χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα από το 2019, προσθέτει στο application της πάνω από 3.000 προϊόντα της Κωτσόβολος, προσφέροντας στους πελάτες της την επιλογή να παραγγέλνουν άμεσα ό,τι χρειάζονται από την εφαρμογή της Wolt, έχοντας φυσικά και τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο (live-tracking). Επιπλέον, η InstaShop, το marketplace που παραδίδει προϊόντα σούπερ μάρκετ, pet shop, φαρμακείου και όχι μόνο, εξασφαλίζει στους πελάτες της, μέσω της συνεργασίας της με την Κωτσόβολος, την πρόσβαση στη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Κωτσόβολος για «αγορές-αστραπή».

Η εταιρεία μας με τις νέες της συνεργασίες ενισχύει ακόμα περισσότερο τις αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που επίκεντρο έχουν την ευκολία, την ευελιξία και την ταχύτητα, εξυπηρετώντας παράλληλα όλο και περισσότερους καταναλωτές, για μία Καλύτερη Ζωή.