ΝΕΟΣ CHIEF FINANCIAL OFFICER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Υποδεχόμαστε στην οικογένειά μας τον Γιώργο Ρούσσο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Chief Financial Officer, συμβάλλοντας με την άφιξή του στην περαιτέρω ενδυνάμωση της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας.

Ο Γιώργος Ρούσσος ύστερα από 6 χρόνια παραμονής στην Ολλανδία και το τελευταίο διάστημα στη θέση του Head of Finance NEU Cluster (Benelux, Nordics, GB&I)  Dyson, επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμβάλλει στο όραμα της εταιρείας μας, να προσφέρει σε όλους μία Καλύτερη Ζωή μέσω της τεχνολογίας. Οι σπουδές του στο Οικονομικό τμήμα του  Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο Hellenic American University (ΜΒΑ) και στο Harvard Business School (Sustainable Business Strategy Certificate), σε συνδυασμό με την αξιοσημείωτη πολυετή εμπειρία του στον τομέα του Finance, με προϋπηρεσία σε εμπορικές εταιρείες και εταιρείες τεχνολογίας της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως η Diageo, η Dyson και Huawei, προμηνύουν μία συνεργασία, όπου η γνώση και το όραμα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Στη θέση του Chief Financial Officer της Κωτσόβολος, βρισκόταν μέχρι σήμερα ο κ. Γιώργος Πολεμίτης, ο οποίος συνταξιοδοτείται μέσα στο επόμενο διάστημα, αφήνοντας πίσω μια πολύτιμη παρακαταθήκη για την εταιρεία δύο και πλέον δεκαετιών.

Ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος δήλωσε για τον νέο CFO: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τον Γιώργο και την οικογένειά του στην Ελλάδα και στην εταιρία μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει τη στήριξη όλων μας και θα συμβάλλει καταλυτικά στην προσπάθεια διαμόρφωσης κερδοφόρων στρατηγικών ανάπτυξης που θα οδηγήσουν την εταιρεία ακόμα πιο ψηλά».