Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ DELPHI ECONOMIC FORUM 2023

📢 Ο κ. Γιάννης Βασιλάκος συμμετείχε σε δύο άκρως ενδιαφέροντα πάνελ του Delphi Economic Forum όπου σε πλαίσιο συζήτησης με κορυφαία στελέχη του επιχειρείν, απάντησε σε καίρια ζητήματα για το μέλλον, αλλά και για τις σημερινές προκλήσεις της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο 1ο πάνελ με τίτλο «Future Consumer Index 2023», ο κ. Γιάννης Βασιλάκος αναφέρθηκε στην e-commerce στρατηγική της εταιρείας και στο πώς αυτή επηρεάζει την τιμολογιακή της πολιτική, στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα ψηφιακά και στα φυσικά κανάλια της εταιρείας, καθώς και στα όρια που τίθενται στον ψηφιακό κόσμο κάθε κλάδου.

Παράλληλα, με την παρουσία του στο 2ο πάνελ με τίτλο «Bridging Digital and Physical Channels», ο κ. Βασιλάκος αναφέρθηκε στις μεγάλες πρωτοβουλίες που η εταιρεία μας λαμβάνει σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη, σχολίασε το πώς επηρεάζονται σήμερα οι επιχειρήσεις από την επιλογή των καταναλωτών να τοποθετούν πλέον το σπίτι στο επίκεντρο της καθημερινής τους ζωής, ενώ τέλος, ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας μας σχετικά με το μέγεθος και το πλήθος των φυσικών καταστημάτων που διαθέτει.