ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ “GAMEATHLON”

ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ GAMEATHLON

Γίνε ο βασιλιάς του παιχνιδιού και διεκδίκησε super δώρα!

Το Gameathlon powered by Sprite επέστρεψε στη χειμερινή εκδοχή του και ο Κωτσόβολος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο fun gaming διοργάνωση της χώρας. Gamers από κάθε σημείο της Ελλάδας «αναμετρήθηκαν» στις 18 & 19 Ιανουαρίου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Ο Κωτσόβολος, retail partner της διοργάνωσης, κάλεσε τους gamers να ζήσουν τη μαγεία του παιχνιδιού με τα προϊόντα νέας τεχνολογίας που προσφέρει. Οι πιστοί φίλοι του Gameathlon είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο simulating event που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και να νιώσουν την αδρεναλίνη ενός ξεχωριστού τουρνουά F1 με PS4 κονσόλες και θρυλικές τιμονιέρες Logitech που συντόνισε αποκλειστικά η ομάδα της F1axion. Παράλληλα, οι λάτρεις του παιχνιδιού Fortnite, έδωσαν μάχη για τη νίκη με τα τελευταίας τεχνολογίας Gaming Laptops (ACER, ASUS, DELL) και γνώρισαν το νέο αποκλειστικό Brand ADX που ανήκει στην κατηγορία Κωτσόβολος Gamimg Accessories. Ο Κωτσόβολος συνάντησε τους επισκέπτες σε ακόμα 2 διαφορετικά επίπεδα του TAE KWO DO για να τους παρουσιάσει τα εντυπωσιακά Infinity Gear PC και το νέο προϊόν Robomaster της DJI. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το μοναδικό σχεδιασμό των Infinity Gear PC που απογειώνει τη φαντασία του παιχνιδιού. Παράλληλα όμως, έμαθαν περισσότερα και για το εκπαιδευτικό ρομπότ που ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιστήμη, μέσω των παιχνιδιών, λειτουργιών και ευφυών χαρακτηριστικών του.

Το κοινό απόλαυσε δύο ημέρες γεμάτες, με πάνω από 500 gaming stations, την παρουσία αγαπημένων Youtubers / influencers, streamers, αλλά και διάσημων trapers, που απογείωσαν τη φετινή διοργάνωση. Στα plus του διημέρου οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν μία πληθώρα δράσεων, όπως το Lan Party, indie εταιρίες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια, αλλά και τον No1 διαγωνισμό Cosplay Competition, με το φαντασμαγορικό Cosplay Parade show που πρόσφερε και φέτος ο Κωτσόβολος με ξεχωριστά δώρα σε συνδυασμό με απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις!

Ο Κωτσόβολος ενίσχυσε τον gaming παλμό της πόλης, φόρεσε τα headset του και έδωσε την πιο δυναμική παρουσία του στο φετινό Gameathlon!