ΟΙ K-PEOPLE ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ “DATA & ANALYTICS”

Οι #Kpeople μας συστήνουν με ενθουσιασμό τη νέα μας ομάδα “Data & Analytics”. Μια ομάδα που έχει συσταθεί εδώ και λίγους μήνες, αλλά έχει ήδη στο ενεργητικό της μια σειρά πετυχημένων αναλύσεων που βοήθησαν σημαντικά την εταιρεία μας να εξελιχθεί και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά σε νέες καινοτομίες και τεχνολογίες, για μία Καλύτερη Ζωή.

H νέα μας ομάδα, μέσα σε μόλις μερικούς μήνες:
☑️ Δημιούργησε ένα νέο Organizational Structure με θέσεις πάνω σε εξειδικευμένα skillsets και νέους ρόλους, όπως είναι οι Data Governance, Data Quality Specialist, App Engineer, Data Scientist, BI Reporting Specialist, Agile Coach κλπ.
☑️Δημιούργησε AI & Data Academy για κάθε μέλος της ομάδας, με σκοπό την εξέλιξη.
☑️ Δημιούργησε το πρώτο Analytics Application για τα καταστήματά μας, βελτιώνοντας το καθημερινό έργο των ανθρώπων μας, καθώς μέσω AI τους δίνεται η δυνατότητα να παρατηρούν live τα καταστήματα και να ενημερώνονται σε περίπτωση που χρειάζεται να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις.
☑️Δημιούργησε το πρώτο Multidimensional AI Segmentation, το οποίο σε συνδυασμό με προβλεπτικά ML μοντέλα, αποτελούν θεμέλια για την επίτευξη μιας πελατοκεντρικής στρατηγικής.

Και αυτή η ομάδα δε σταματά εδώ, αλλά στόχος της είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται και να δημιουργεί!