ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ»

Κάνουμε την αλλαγή σωστά, την κάνουμε στον Κωτσόβολο

Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» ξεκινάει και η εταιρεία μας μας καλεί να «Κάνουμε την αλλαγή σωστά», αποχαιρετώντας τις παλιές συσκευές με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα της αγοράς, όπου ακολουθώντας «πράσινες» πρακτικές που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον, παράλληλα κερδίζουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος, μπορεί ο καταναλωτής να βρει ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ενεργειακής κλάσης που κάνουν τη διαφορά, τόσο στο περιβάλλον, όσο και στο «πορτοφόλι», ενώ μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, μπορεί να βρει χρήσιμες συμβουλές για το Πρόγραμμα, αλλά και ενημέρωση τόσο για τις συσκευές, όσο και για κάθε ενεργειακό ζήτημα και τα οφέλη τους.

Γιατί να αλλάξει κάποιος τις συσκευές του στην Κωτσόβολος;

  • Γιατί με 90 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Κωτσόβολος βρίσκεται παντού και στέκεται δίπλα σου, παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι.
  • Γιατί θα βρεις μεγάλη διαθεσιμότητα και αμέτρητες επιλογές από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με καινοτόμες υπηρεσίες και ταχύτητα στην παράδοση.
  • Γιατί η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για  εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη.
  • Γιατί με το ευέλικτο  «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, και μέσω μίας εύκολης και άμεσης διαδικασίας, έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς, να αποκτήσεις προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
  • Γιατί η Κωτσόβολος είναι ο Νο 1 Ανακυκλωτής retailer συσκευών. Το 2021 σύλλεξε και ανακύκλωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω  – αλλάζω συσκευή», χρήσιμα tips, συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/anakyklwnw-allazw-syskeuh