ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ 34ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η εταιρεία μας στήριξε δυναμικά το 34ο Κυνήγι Θησαυρού ως ονομαστικός χορηγός και «έγινε ένα» με την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καλωσορίζοντας την καρναβαλική περίοδο μαζί με μικρούς και μεγάλους φίλους.

Έτσι, συμμετείχαμε με ξεχωριστά δρώμενα σε όλες τις δράσεις της διοργάνωσης και το αποτέλεσμα; Δημιουργήσαμε μοναδικές αναμνήσεις και εμπειρίες και γίναμε μέρος του θεσμού που εδώ και 34 χρόνια γράφει «ιστορία» και κάνει μια ολόκληρη πόλη να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς παιχνιδιού και διασκέδασης.

  • Μοιράσαμε δώρα στο σχολείο της νικήτριας ομάδας στο τέλος του παιδικού κυνηγιού
  • Εξασφαλίσαμε εκπτωτικό κουπόνι σε όλους τους συμμετέχοντες
  • Η ομάδα μας επισκέφθηκε τα αρχηγεία των ομάδων και ήταν εκεί ακόμα και στη λήξη του παιχνιδιού για να συγχαρεί τη νικήτρια ομάδα
  • Το site της εταιρείας μας φιλοξένησε έναν γρίφο που πραγματοποιήθηκε στο διαδικτυακό κυνήγι
  • Τέλος, η εταιρεία μας θα στηρίξει τις δραστηριότητες του ΕΝΕΕΓΥΛ (Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Ρεθύμνου), επιλογή της νικητήριας ομάδας του 34ου  Κυνηγιού Θησαυρού Ρεθύμνου «Αδιάφοροι Αδιάφθοροι», κάνοντας REACT, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

Αυτό άλλωστε είναι το κοινό μεταξύ Κωτσόβολου και Κυνηγιού Θησαυρού Ρεθύμνου: Με κάθε αφορμή, δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες για όλους!

Με παρουσία 73 και πλέον χρόνων στην ελληνική αγορά και με ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στο Ρέθυμνο, στην οδό Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4, η εταιρεία μας επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που της δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας έμπρακτα, τόσο με το ευρύ δίκτυο καταστημάτων του όσο και με ουσιαστικές δράσεις για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο, τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται για μία Καλύτερη Ζωή για Όλους.