ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΙΝ BUSINESS AWARDS 2022 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.


Τί είναι τα IN Business Awards;
Ο πιο έγκυρος και αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός βράβευσης εταιρειών, επιχειρηματιών και μάνατζερ, θεσμών και υπηρεσιών που έχουν ξεχωρίσει στο κυπριακό επιχειρείν. Πρόκειται για έναν μοναδικό θεσμό που επιβραβεύει κάθε προσπάθεια, μέσα από μία ξεκάθαρη διαδικασία από την Επιτροπή Αξιολόγησης, που αποτελείται από προσωπικότητες οργανισμών και συνδέσμων του επιχειρηματικού και του ευρύτερου κοινωνικοοικονομικού χώρου.

Φέτος, η Κωτσόβολος επιλέχθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης των IN Business Awards 2022 στην Κατηγορία «Επιχείρηση», ως μία από τις 5 καλύτερες επιχειρήσεις στην Κυπριακή αγορά.

Πρόκειται για μία διάκριση που έρχεται ως αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων μας, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Μία αναγνώριση της επιτυχημένης παρουσίας μας κατά τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας των υπερσύγχρονων καταστημάτων μας σε Λευκωσία και Λεμεσό, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος kotsovolos.cy και του άρτια καταρτισμένου τηλεφωνικού μας κέντρου.

Mε έντονο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα και στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με όλες μας τις δυνάμεις. Η παράδοση δωροεπιταγών αξίας 20.000€ στους πυρόπληκτους των κοινοτήτων Οράς και Αρακαπά, η διετής στήριξη της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου την περίοδο των Χριστουγέννων, η διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Κύπρου, η υποστήριξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» με την παράδοση δωροεπιταγών ένδυσης-υπόδησης, τροφίμων και παιχνιδιών σε 20 ευάλωτες οικογένειες, καθώς και η συνεισφορά μας ως ενεργό μέλος του δικτύου Support CY είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που μας έφεραν πιο κοντά σε συνανθρώπους μας στην Κύπρο, στοχεύοντας τόσο στην ανακούφισή τους, όσο και στην ενδυνάμωσή τους.


Γιατί σε ενδιαφέρει;
Μόνο μαζί μπορούμε να αναδειχθούμε ως κορυφαία επιχείρηση στα βραβεία IN Business 2022. Γιατί η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό έχουν ποσοστό βαρύτητας 50%-50%.

Γι’ αυτό, σε προσκαλούμε να μας τιμήσεις με την ψήφο σου, για να βρεθούμε μαζί στην κορυφή του βάθρου!


Πώς ψηφίζεις;
Είναι μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Μπορείς να πατήσεις παρακάτω στο σημείο «Ψήφισε Τώρα» και να ψηφίσεις την εταιρεία μας, μέσα σε ένα λεπτό! Εναλλακτικά, μπορείς να ψηφίσεις με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, τηλεφωνικώς στο +00357 90031701 και με sms (στέλνοντας ΙΒ11 στο 5533). Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.


Και γιατί να ψηφίσεις Κωτσόβολος;
Πάρε μία γεύση από όλα όσα κάναμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας στην Κύπρο και μάθε γιατί αξίζει να φτάσουμε στην κορυφή, μαζί!

Κατάστημα Κωτσόβολος Λεμεσός
Κατάστημα Κωτσόβολος Λευκωσία

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη δυναμική πορεία της Κωτσόβολος, δίνοντας κίνητρο στους ανθρώπους της να προοδεύουν και να αναπτύσσονται συνεχώς, προσφέροντας σε όλους, μία Καλύτερη Ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.