Στον Κωτσόβολο «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για καλύτερη ζωή

Κινούμαι Ηλεκτρικά με τον Κωτσόβολο

Αν είσαι από εκείνους που επιλέγουν καθημερινά οικολογικούς και οικονομικούς τρόπους μετακίνησης για να κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη, τότε στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μέσα από μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα FIAΤ που θα βρεις αποκλειστικά στον Κωτσόβολο, θα ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Επιπλέον με το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Κινούμαι Ηλεκτρικά», μπορείς να προβείς σε επιδοτούμενη αγορά του αγαπημένου σου ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Η διαδικασία είναι απλή και περιλαμβάνει 3 βήματα:

  • Επιλέγεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει σε ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος
  • Καταχωρείς την οικονομική προσφορά και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην πλατφόρμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας http://kinoumeilektrika.ypen.gr/
  • Μόλις εγκριθεί η αίτησή σου, ολοκληρώνεις την αγορά σου και κερδίσεις 40% επιδότηση.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που επιδοτούνται, είναι τα μοντέλα με υποβοηθούμενη ποδηλάτηση. Πρόκειται για ποδήλατα εξοπλισμένα με βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ονομαστικής ισχύος έως 250 W, στα οποία η ισχύς του κινητήρα διακόπτεται όταν σταματήσει η περιστροφή των πεντάλ από τον αναβάτη και μειώνεται σταδιακά και τελικά μηδενίζεται πριν η ταχύτητα του δίκυκλου φτάσει τα 25 χλμ/ώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος ή να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο για να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.