ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ…ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον Κωτσόβολο; Στην πόρτα μας μέσα σε μία ώρα, μέσω της συνεργασίας της με το Wolt Drive, την νέα υπηρεσία delivery της Wolt

Η εταιρεία μας, επενδύοντας στις άμεσες παραδόσεις των προϊόντων της, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για δώρα τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς εξασφαλίζει την παράδοση των παραγγελιών μέσα σε 60 λεπτά*.

Οι αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες, γρήγορες και διασκεδαστικές αυτά τα Χριστούγεννα, αφού όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν κάποιο κατάστημά μας και να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να τα παραγγείλουν από το kotsovolos.gr και να τα λάβουν μέσα σε 60 λεπτά.

Έτσι, ο καταναλωτής επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί μέσα από μία πληθώρα tech προϊόντων που αφορούν ενδεικτικά σε κατηγορίες όπως computing, εικόνας & ήχου, κινητής τηλεφωνίας, gaming και συσκευές προσωπικής φροντίδας και η παραγγελία φθάνει στην πόρτα του μέσα σε μία ώρα.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία μας με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, όπως την αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, που διαθέτει.

Για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε και κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην άμεση παράδοση, χωρίς καθυστερήσεις. Μέσω της συνεργασίας μας με το Wolt Drive, της υπηρεσίας παράδοσης εντός μίας ώρας, «σπάμε κάθε ρεκόρ», δημιουργώντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται τόσο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όσο και στις ανάγκες του καταναλωτή για μία Καλύτερη Ζωή. 

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία, κάνοντας κλικ εδώ.

*Η υπηρεσία αφορά τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Βόλο, Λάρισα, Κοζάνη. Ισχύει για προπληρωμένες παραγγελίες και για προϊόντα μέχρι 35lt. Κόστος υπηρεσίας 7€.