Η BLACK & DECKER ΚΑΙ Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 2ου FAMILY & PETS FESTIVAL

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Black & Decker, συμμετείχαν στο 2ο Family & Pets Festival, αποδεικνύοντας τη στήριξη τους στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα. Για δεύτερη χρονιά, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας των Ζώων, η κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray, κάλεσε τον κόσμο σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στη Μαρίνα Φλοίσβου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00. Ένα απόγευμα που έφερε σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, ψυχαγωγώντας τους και δίνοντάς τους την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Οι επισκέπτες βρήκαν δρώμενα για παιδιά, ψυχαγωγικά παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, δραστηριότητες ιδανικές για τους τετράποδους φίλους μας, πολλή μουσική αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν η Ελένη Φουρέιρα και οι Alcatrash, ενώ έγινε live η μετάδοση του event από τον Music 89.2 FM και τον Σπύρο Μαργαρίτη. Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Black & Decker κατανοώντας τις ανάγκες των ανθρώπων με κατοικίδια, δημιούργησε μία σειρά pet friendly σκουπών, τις Pet Sticks. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό τους είναι η ειδική μπάρα Pet με λαστιχένια δόντια, που βοηθάει στο αποτελεσματικό μάζεμα της τρίχας των κατοικίδιων. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το περίπτερο της Black & Decker ώστε να ενημερωθούν για τις μοναδικές και καινοτόμες σκούπες PetSticks, να μπουν σε κλήρωση για πολλά δώρα αλλά και να λάβουν δωροεπιταγές 50,00€ για αγορά προϊόντων στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Με σύμμαχο τις pet friendly σκούπες της Black & Decker όλοι οι γονείς κατοικίδιων ζώων μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι το παιχνίδι με τους τετράποδους φίλους τους! Μην χάσετε τον χρόνο σας ψάχνοντας αλλού… Ελάτε κατευθείαν στον Κωτσόβολο!