5 ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ HELLENIC RESPΟNSIBLE BUSINESS AWARDS 2023

🏅5 ακόμα τιμητικές διακρίσεις για την εταιρεία μας, στα Hellenic Responsible Business Awards 2023 🎉

🏆 Gold βραβείo για το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Συσκευών της εταιρείας μας, παραμένοντας σταθερά και ακόμα πιο δυνατά, ο Νο1 Retailer Ανακυκλωτής στην Ελλάδα! 
🏆 Gold βραβείo στην κατηγορία «Προσβασιμότητα», για τις ενέργειες βελτιστοποίησης της αγοραστικής εμπειρίας των ατόμων στο φάσμα του Αυτισμού, σε συνεργασία με τη TheHappyAct. 
🏆 1 Silver βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Εθελοντισμού» για την μεγάλη εθελοντική γιορτή της εταιρείας μας, την «Ημέρα Καλής Πράξης 2022», η οποία ήταν αφιερωμένη στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.600 εθελοντές συνάδελφοι.
🏆 2 Bronze βραβεία στις κατηγορίες «Συνεργασία Επιχείρησης & Τοπικής Κοινότητας/Κράτους» & «Διαφορετικότητα, Ένταξη, Ίσες Ευκαιρίες» για τη συνεργασία μας με την ΚΕΔΕ με αφορμή την υλοποίηση του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι» και τις ενέργειες προσβασιμότητας που έχουμε εξασφαλίσει σε καταστήματά μας, για τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού.

Οι #Kpeople αξιοποιούν το βήμα που τους δίνει η εταιρεία και ενώνουν συνεχώς τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και μία Καλύτερη ζωή για όλους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις.


Congrats to #Kteam!